Het vakantie huisje in onze kleine tuin is de plaats waar je kan relaxen na een dag van fietsen, wandelen of bezoeken van de omgeving. Het heeft alles om het je naar je zin te maken.

Buiten heb je een eigen inkom en een eigen veilige parking, maar ook een klein terras met tafel en stoelen om te ontbijten . 

Je hebt uitzicht op onze tuin en de aangrenzende weide met schapen, kippen en geiten die je altijd komen begroeten en steeds om wat eten bedelen.

Ons vakantiehuisje heeft een mezzanine en een open trap ernaar toe. Boven heb je een tweepersoons box-spring . Er kunnen nog 2 vouwbedden bijgezet worden voor kinderen vanaf 7 jaar. Er is een kleine opbergkast en een kledingrek. 

Beneden is er een ingerichte keuken aanwezig . Keukengerief, ijskast met apart diepvriesvak,  magnetron, inductiekookplaat, dampkap , een senseo koffiezetapparaat, een koffiezet met thermos en een waterkoker. 

Daarnaast heb je een grote eettafel, een ruime zithoek met lederen zetels, een tv en gratis wifi tot jullie beschikking. Een warmtepomp voor verwarming en airco in de zomer en een pellet kachel voor de gezelligheid als het wat kouder wordt.

Beneden is er ook een moderne badkamer met grote inloopdouche, toilet en een wastafel, en voorzien van alle comfort .

Het hele huis is betegeld.  Kaft met toeristische info over de streek ligt klaar.