Ons vakantiehuisje grenst aan een bosrijke rustige omgeving van waaruit je direct op de fietsknooppunten en wandelknooppunten kan aansluiten, zowel in België als in Nederland. Fietsen door rustig gebied, tussen de velden, door de bossen tot in Nederland.

Je komt grote landbouwbedrijven tegen, naast de rust van de bossen en de velden. Mooie natuurgebieden die we moeten koesteren.

Wil je eens iets anders dan kan je altijd naar Turnhout voor shopping, restaurants, cultuur, musea, markt. De gezelligheid opsnuiven van een Kempense stad. Lier en Mechelen zijn ook de moeite waart om te bezoeken. Maar we zitten dicht bij Nederland en daar heb je ook heel fijne, leuke dorpjes en stadjes om te ontdekken. 's-Hertogenbosch, Breda, Tilburg en Dordrecht, het kan allemaal. Maar ook kleinere dorpen zoals Hilvarenbeek, Reuzel, Chaam, enz….

Er zijn in de omgeving ook attractieparken, de Efteling, Bobbejaanland en een dierentuin: de Beekse Bergen.

Het vakantiehuisje is in onze tuin gelegen. 

Ook makkelijk: op wandelafstand van de vakantiewoning zijn er 2 eetgelegenheden en een goede echte bakker die ook fijne vleeswaren heeft. We hebben een mooie American diner waar je buiten hamburgers ook andere lekkere maaltijden kan eten. Namasté, een degelijke bistro die enkel in het weekend open is (vrijdag, zaterdag en zondag) . Op een afstand van 3 km zijn 3 supermarkten en verschillende andere eetgelegenheden die ook zeker de moeite waard zijn. Of je kan zelf koken.

Kom het gewoon ontdekken !